E cigaretter var vejen til et røgfrit liv for mig

Jeg siden at jeg var 16 år røget cigaretter. Det startede egentlig med at min veninde begyndte at ryge og lige pludselig røg jeg også, ja helt op til 20 cigaretter dagligt. Jeg havde heldigvis et fritidsjob hvor jeg pakkede aviser på det der dengang hed Vendsyssel Tidende, og her tjente jeg godt.

Efter at jeg var færdig med gymnasiet, startede jeg sygeplejeskolen. Det var en fantastisk hvor gik meget i byen og drak og røg mange cigaretter. På det tidspunkt var jeg blevet afhængig af cigaretterne.
Så kom tiden, da vi skulle i praktik på sygehuset, og I kan tro jeg fik et chok den første dag til introduktionen, hvor jeg fik at vide at man ikke måtte ryge I arbejdstiden.

Var dybt afhængig af smøger

Jeg viste ikke hvad jeg skulle gøre, allerede efter de første par timer begyndte jeg at ryste på hænderne.
Jeg spurgte forsigtig min vejleder dagen efter, om der ikke var andre der havde det samme problemer. Hun fortalte at hun selv havde været ryger, men efter loven med rygeforbud i arbejdstiden var hun begyndt at dampe på e-cigaretter og at det havde været en fantastisk hjælp for hende.

Købte billig e cigaretter

Hun viste mig en webshop hvor man kunne købe billige e-cigaretter, med hurtig levering.
Da jeg kom hjem fra arbejde gik jeg ind på webshoppen Shop Nielsen og alt i billig e cigaretter og tilbehør, jeg bestilte en pakke med forskellige smage og dagen fik jeg besked på min mobiltelefon at pakken var klar til afhentning dagen efter.

Her kan du se min ynglings e smøg, den har jeg virkelig været meget glad for og det er en jeg anbefaler mine venner og bekendte:

e cigaret

At dampe på en e cigaret

Det har ændre mit liv fuldstændigt, for da jeg først begyndte at dampe på e-cigaretterne, der blev de almindelig cigarretter helt overflødig.
Selv om jeg synes at det var fedt at gå i byen og drikke og ryge cigarretter, så var jeg også træt af altid at lugte af røg, og min kondi var så dårlig.
Efter at jeg nu kun damper på e-cigarretter, har jeg fået meget bedre kondi og hele min min lejlighed lugter ikke længere af røg og samtid kan jeg gå på arbejde uden af ryste på hænderne.

Hvis du ønsker at vide mere om sikkerhed og menigere om sundhed  for e cigaretter så se her : https://www.sik.dk/Global/Presse/Nyheder-2016/Nye-regler-for-e-cigaretter-med-nikotin-og-tobaksvarer