Organiser din garderobe

Skab orden og få mere plads

Vi kender alle problematikken. Garderoben er proppet med fantastiske items, men du kan ikke få øje på et outfit i rodet, og så opstår tøjkriserne. Du kan forbedre dit system i garderoben på flere forskellige måder, og det behøver faktisk slet ikke at være så avanceret. Når du organiserer og skaber struktur i dit klædeskab, så får du et bedre overblik og ofte mere opbevaringsplads. Du behøver ikke et stort walk-in-closet for at kunne organisere dit tøj fra Vero Moda. Du kan sagtens opbygge en organiseret garderobe ved hjælp af en række praktiske løsninger. Det handler i bund og grund om at skabe en rød tråd, og at udnytte pladsen bedst muligt.

Ryd ud i dit klædeskab

Giv dit klædeskab en ordentlig overhaling. Skil dig af med fejlkøb, forvaskede t-shirts, tøj du ikke har brugt i over et år, og tøj som du ikke længere føler dig tilpas i. Når du påbegynder oprydningsprocessen i din garderobe, skal du starte med at skabe dig et overblik. Placer alt dit tøj uden for klædeskabet, og opdel det i to bunker: Det du vil beholde og det som du ikke ønsker at beholde. Sørg for at være både kritisk og realistisk, når du opdeler dit tøj. Når du er færdig med oprydningsprocessen, så overvej hvad der skal ske med det tøj som du har valgt fra. Dit tøj kan nemlig skabe glæde for andre. Det kan måske gives videre til din datter, din søster eller din kusine. Du kan aflevere det i en genbrugsbutik så det kan sælges videre, og andre kan få glæde af det, eller gives til velgørende formål.

Kategorisér dit tøj

Når du kategoriserer dit tøj, får du nemmere ved at finde det du står og skal bruge lige nu og her. Hænger du din tynde bluse mellem dine striktrøjer og jakker på bøjlestangen, eller lægger dine t-shirts under dine jeans og vmvictoria bukser på hylden, så vil du miste overblikket og glemme alt om disse styles. Sortér derfor dit vero moda tøj efter kategorier som skjorter, bukser langærmede- og kortærmede vero moda t-shirts mv. Sørg for at dit tøj altid har en fast plads i dit klædeskab. Lad Vero Moda skjorter, kjoler og tøj i sarte materialer, hænge på bøjler. Nå du køber tøj online her som f.eks. Pieces striktrøjer og vero moda bukser kan ligge foldet på hylderne eller i skufferne, da det er materialer der ofte ikke krøller særlig meget. Opbevar dit undertøj i kasser, bokse eller kurve, og udnyt pladsen nederst i skabet til dine sko. Er du den organiserede type, så kan du også inddele dine beklædningsdele efter farver eller nuancer. På den måde får du en struktureret og let tilgængelig garderobe.